вторник, април 01, 2014

Сватбен комплект за Първа помощ


Колко време и средства ни е отнело да организираме сватбата си? Всичко да бъде перфектно, да е изпипано до последния детайл, до най-малката подробност? Но, разбира се, винаги нещо може да се обърка – в най-неподходящия момент, незнайно от къде, се появява петно на роклята, чорапите пускат бримка, чупи се нокът или оставаме без една обеца, защото винтчето е паднало… Но, тъй като сме обмислили всичко предварително – ние сме подготвени за всяко подобно бедствие. Имаме си чантичка за „първа помощ” и нищо не може да развали настроението ни в този прекрасен и важен ден!

Ето някои неща, които може да приготвим в комплекта си за непредвидени (в случая предвидени) ситуации. Някои може да пропуснем, да добавим други, но при всички случаи ще е полезно да имаме основните!  


Още за сватбата:


Текст: Мариана Майер; ИК "Майер"®
Текстът и снимките са собственост на авторите и са под закрилата на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на целия или част от текста и снимките става единствено след писменото съгласие на авторите и след публикуването на активна връзка (линк) към оригиналната статия.

Няма коментари: